Subject: Dags för Tech Day by Init 2017

Dags för Tech Day by Init 2017

From: Claes Jakobsson <claes_at_surfar.nu>
Date: Wed, 11 Oct 2017 16:43:54 +0200

Halloj!

Inte ett FOSS-Sthlm event men jag vet att en del av er brukar gå ändå så jag tycker ändå det är lämpligt att meddela här.

Årets Tech Day by Init som är en dag fylld med talks och mingel främst för tekniker går av stapeln som brukligt sista torsdagen i november vilket i år råkar vara den 30:e. Stor nyhet är att vi detta år flyttar till Sheraton vid Tegelbacken och dubblar storleken till två parallella spår och plats för dubbelt så många deltagare.

Programmet är under uppbyggnad men färdiga punkter finns på http://tdbi.se/program-2017/ . Gott och blandat med mycket teknik inom utveckling, säkerhet och infrastruktur blir det.

Anmälan är som vanligt via meetup på https://www.meetup.com/Tech-Day-by-Init/events/243385908/ men det går också att anmäla sig via mail till events@b3it.se och glöm då inte ange ev matallergier. I år tar vi en liten avgift på 300 SEK inkl. moms. för eventet men jag hoppas det inte skrämmer iväg er. Betalning sker helst i förväg via faktura eller swish men det kommer också gå att betala på plats.

Hoppas vi ses den 30:e november.

/Claes
_______________________________________________
https://www.foss-sthlm.se/
https://cool.haxx.se/cgi-bin/mailman/listinfo/foss-sthlm
Received on 2017-10-11